MUĞLA / ORTACA - Ortaca Dalyan H .F. Tınaztepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

CODE WEEK 2021

Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen 2021 Avrupa Birliği Kodlama Haftasına Katıldık.

AB Kod Haftası, programlama ve diğer teknolojik aktiviteler yoluyla yaratıcılığı, problem çözmeyi ve iş birliğini teşvik eden bir taban hareketidir. Buradaki amaç, programlamayı daha görünür kılmak, gençlere, yetişkinlere ve yaşlılara fikirleri kodlamayla nasıl hayata geçirdiğinizi göstermek, bu becerileri ortaya çıkarmak ve motive olmuş kişileri öğrenme amacıyla bir araya getirmektir.

Öğretmenlerimizden Serpil ÖZBAY tarafından AB Kod Haftası kapsamında öğrencilerimizle "First Steps to Block-Based Coding - Blok Tabanlı Kodlamaya İlk Adım" etkinliğini gerçekleştirmiştir. Bu etkinlikte öğrencilerimiz code.org sitesinde yer alan derslerden birini alarak blok tabanlı kodlamaya giriş yaptılar.

29-11-2021

Yayın: 02.12.2021 - Güncelleme: 02.12.2021 13:12 - Görüntülenme: 515